TechnoPartner je posebno mesto u svom delovanju odabrao za poljoprivredu i u tom segmentu smo obezbedili najkvalitetnija rešenja za farme, vinske podrume, staklenike i magacine. TECNOCOOLING Italija je lider u proizvodnji sistema za hlađenje na otvorenom, regulisanja vlažnosti, kontrolu prašine, neutralizacije mirisa u kući i još mnogo toga.


SVI NAŠI PROIZVODI SU PROIZVEDENI U EVROPSKOJ UNIJI I ISPORUČUJU SE KAO „URADI SAM“ SETOVI,
TAKO DA JE UGRADNJA JEDNOSTAVNA I BRZA.


Primena: zabavni parkovi, aqua parkovi, arene, bazeni, plaže...
Hlađenje na otvorenom: restorani, kafići, hoteli, diskoteke, venčanja, zabave...
Specijalni efekti za: parkove, fontane, spomenike, bazene...
Zatvoreno hlađenje u: fabrikama, halama, magacinima...
Kontrola temperature i vlažnosti: staklene bašte, vinski podrumi, fabrike, staklenici, plastenici, farme...


Uloga vlage u hlađenju

 

Evoparativno hlađenje je odgovorno za osveženje koje osećate kada Vam vazdušne struje opstrujavaju kožu. Vazduh isparava vodu sa Vaše kože, pomoću temperature tela. Potiskujući vodu, pomoću pumpe visokog pritiska, kroz specijalno dizajnirane mlaznice, stvaramo maglu sačinjenu od ultra finih kapljica prosečne veličine ne veće od 10 mikrona. Ove sićušne kapljice veoma brzo apsorbuju energiju (toplotu) okoline i tom prilikom isparavaju, stvarajući vodenu paru. Energija (toplota) koja je neophodna za isparavanje vode u vodenu paru je dobijena iz okoline i na taj način je i okolni vazduh podhlađen.
Relativna vlažnost predstavlja trenutnu količinu vlage u vazduhu u odnosu na količinu vlage koju bi vazduh mogao apsorbovati na istoj temperaturi. Ona predstavlja značajan faktor u određivanju potencijala rashlađivanja. Što je relativna vlažnost niža to više vode može isparavati, odnosno više toplote može biti oduzeto od okoline. Evaporativno hlađenje se može efikasno koristiti u većini geografskih podneblja. Ovo je moguće zbog toga što kada temperature dostižu svoj maksimum tokom dana, vlažnost je obično u najnižoj tački.

 

 

INDUSTRIJSKO HLAĐENJE


Rashladni ventilatori za odmagljivanje

 

 

Magleni ventilatori pružaju velike koristi u zatvorenim industrijskim prostorima obzirom da troše vrlo malo energije u poredjenju sa standardnim rashladnim sistemima.

 

STAKLENICI


Sistemi za magljenje igraju važnu ulogu u kontrolisanju klime unutar staklenika. Ovi sistemi se, takodje, uspešno koriste u održavanju optimalne temperature i vlažnosti okoline u uslovima prinudne ili prirodne ventilacije. U letnjem periodu brzo isparavanje magle poruzrokuje hladjenje staklenika u skladu sa principom evaporativnog hladjenja, a u isto vreme povećava se vlažnost atmosfere ukoliko je relativna vlažnost niska. U zimskom periodu sistem održava optimalnu vlažnost atmosfere sprečavajući dehidrataciju useva usled grejanja. Atmosfera dobijena korišćenjem naših sistema je adekvatna za najdelikatnije useve (npr. uzgajanje mladih zasada, kultivaciju tropskih biljaka i biljaka u cvatu) gde nije moguće koristiti tradicionalne metode prskanja.

 

Prednosti ovih sistema u staklenicima su višestruke:

Tecnocolling - Slika 06- povećanje produktivnosti u stakleniku
- održavanje konstantne vlažnosti
- manja potrošnja vode za navodnjavanje
- rast reproduktivnih biljaka u stakleniku
- potreba za manje vlage
- adekvatna mikroklima u svako doba godine
- smanjuje se potreba za senčenjem

 

Naši sistemi za omagljivanje rade na pritisku od 70 bar i konstruisani su da proizvode kapljice prečnika manjeg od 5 do 10 mikrometara i zbog svoje atomske veličine ostaju da lebde u vazduhu stvarajući efekat magle na duži period. Obično svi uzgajivači imaju problem usled niske vlažnosti i visokih temperatura. Ozbiljan problem se javlja ukoliko relativna vlažnost u stakleniku opadne ispod 30%. Biljke će patiti i usporiti ili zaustaviti proces rasta. Naime, većina staklenika u sušnim uslovima tokom letnjih meseci prestaje sa radom, dokle god se temparatura okoline ne spusti na zadovoljavajući nivo.

 

Tecnocolling - Slika 07VTecnocolling - Slika 08eoma niska cena sistema predstavlja bitan aspekt omagljivanja vinskog podruma ukoliko je poredimo sa nekim drugim rešenjima za kontrolu klimatskih parametara. Troškovi energije su minimalni, a instalacija brza i jednostavna. Sistemi se isporučuju u različitim varijantama, pa čak i u “uradi sam” varijanti. Sistemi su konstruisani tako da malo koštaju i zahtevaju minimalno održavanje.

 

 

 

STOČARSTVO


Ukoliko se goveda ne rashlađuju vodom, mogu imati ozbiljne poremećaje usled stresa izazvanog toplotom, što se negativno odražava na njihovu fiziologiju, karakteristike i ponašanje. Studije su pokazale da na temperaturama ispod 26° C krave muzare smanjuju unos hrane i gube telesnu težinu. Proizvodnja mleka opada. Reproduktivne osobine, zdravstveno stanje i mlečnost su ugroženi. Uticaj temperature se još više oseti u hladnijim mesecima.

 

 

Rashlađivanje krava

 

Tecnocolling---slika-9i10

Stepen toplotnog stresa koji krave trpe zavisi od kombinacije uslova iz okoline - temperature vazduha, relativne vlažnosti, kretanja vazduha, sunčevog zračenja... Stočari koriste zasenčavanje, ventilatore i svežu vodu kako bi pomogli kravama da prebrode vrućine. No, vrlo često senčenje i ventilacija nisu dovoljni. U južnijim krajevima, gde su vrućine i vlažnost nepovoljniji stočari koriste i prskalice kako bi potpomogli rashlađivanje.

Istraživanje je pokazalo da povremeno omagljivanje u kombinaciji sa senčenjem i prinudnom ventilacijom predstavlja vrlo efikasan metod rashlađivanja krava, smanjujući na taj način gubitke u prinosu mleka nastale tokom vrućih i vlažnih vremenskih uslova. Korišćenjem visokog pritiska, mlaznica za rasprskivanje i dovoljno vode može da u potpunosti zaštiti krave. U tom slučaju voda isparava, izvlači toplotu iz okoline i šivotinja, poput znojenja. Podsticanjem kretanja vazduha pomoću ventilatora ovaj sistem postaje efikasniji.


Rashlađivanje svinja

 

Tecnocolling---slika-11i12Kada nastupi period visokih temperatura, uzimanje većih obroka je poslednja stvar koja ikome pada na um. Sa temperaturam izmedju 30°C i 40°C svinje su, verovatno, zauzete sanjanjem o nekim dalekim kaljugama nego da razmišljaju o svom sledećem jelu. Rast životinja je vrlo često uslovljen ekstremnim uslovima okoline. Kada su svinje u pitanju, generalno, hladnija klima povećava unos hrane jer svinje nastoje da održe telesnu temperaturu, dok toplija klima može smanjiti rast, iscrpljivati telo i stresirati životinju.
Sve životinje poseduju termoneutralnu zonu, opseg temperatura u kome se osećaju najprijatnije, i u kom se telesna temperatura ne menja. Kad su svinje u pitanju, letnje temperature često iskaču iz termoneutralne zone. Kako je klimatizacija preskupa da bi se razmatrala kao opcija, rasprsivanje vode je odličan način da se pomogne smanjivanju stresa nastalog usled visokih temperatura.
Omagljivanje se pokazalo kao efikasna metoda za smanjivanje toplotnog stresa tokom visokih letnjih temperatura u objektima gde se čuvaju svinje. Korišćenjem omagljivanja ili rasprskivanja kako bi se okvasile svinje direktno poboljšava proces evaporativnog hladjenja obzirom da se proces odvija na površini kože, a ne hladjenjem vazduha. Razmislite koliko vam je samo hladnije kada izadjete iz bazena na vetrovitom danu. Istovetni koncept se primenjuje i kod evaporativnog hladjenja svinja.

 

 

HIDRATACIJA VOĆA I POVRĆA


Lepši izgled proizvoda

Orošeni proizvodi nam izgledaju svežije, a to je ono što potrošači najviše traže. Svež izgled proizvoda govori kupcu i o tome kako Vi tretirate vaše proizvode. Ovo takodje, daje lepši izgled Vašoj prodavnici i povećava vrednost vaših proizvoda u očima potrošača.

 

Smanjenje kaliranja proizvoda do 50%

Vlaženjem vaših proizvoda možete smanjiti vaše gubitke i da 50%.

 

Zaustavljanje gubitka težine proizvoda

Možete smanjiti gubitak profita, naročito ukoliko prodajete prema težini proizvoda. U zavisnosti od proizvoda, gubici su najčešće 2% - 7% težine za manje od 24 časa. Osim što proizvodi gube na težini, kvari im se kvalitet i izgled. Lako se prepoznaje gubitak težine, na osnovu izgleda svežine.


Udvostručava životni vek proizvoda

Proizvodi ostaju duže sveži, što umanjuje potrebu za isporukama novih količina (proizvoda). Bolji izgled proizvoda može vam uštedeti novac i dići reputaciju na duži period.


Pokazuje bolju brigu o proizvodima

Kada potrošač vidi naš sistem u radu, to nije samo zabavno za njega. On može videti da Vi i Vaša prodavnica
brinete o proizvodima i njihovom kvalitetu.


Veći profit

Profit raste na više načina. Sa boljim izgledom proizvoda raste i prodaja. Eliminisanje gubitaka u težini direktno se reflektuje na Vaš profit. Manje proizvoda na zalihama znači i manje gubitke u težini! Privlačimo više kupaca povrćem koje lepo izgleda, time povećavamo kupovinu u čitavoj prodavnici a zadovoljni potrošači će se uvek vraćati.

 

RASHLADNI SISTEMI ZA OTVOREN PROSTOR

 

TechnoPartner je svojim klijentima obezbedio najbolja i najkvalitetnija rešenja u oblasti rashlađivanja kafića bašti, magacina, industrijskih postrojenja, dešavanja na otvorenom.

 

MOBICOOL
Prvi u svetu, MOBICOOL, autonomni, raspršivajući, bešumni ventilator sa pumpom visokog pritiska

Tecnocolling - Slika 13

Autonomni raspršivajući ventilator sa pumpom visokog pritiska

DIAL PRO sa zadovoljstvom predstavlja, prvi u svetu, MOBI-COOL, autonomni, bešumni, raspršivajući ventilator sa pumpom visokog pritiska, za potrebe hladjenja. Pomoću ugradjene pumpe visokog pritiska MOBI COOL može da meša atomiziranu vodu sa vazdušnim strujama iz okoline, omogućavajući efekat hladjenja u okolnom prostoru. Najzad! Uživajte u prijatnom letu i to napolju, bez fiksne instalacije. MOBI-COOL je zaista poseban ventilator. Tih, potpuno autonoman, efektan i efikasan sa velikim rezervoarom za vodu koji omogućava 3 do 5 sati rada. MOBICOOL je veoma tih. Njegov QES motor (quiet engine system) i pumpa su bešumni, sa manje od 55DB.


TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
• profesionalna pumpa visokog pritiska sa aluminijumskom glavom
• radni pritisak: 70 bar
• sigurnosni ventil
• dobro izbalansiran sa točkićima i ručkama za lako pomeranje
• motor 0,55 kW, samoventilirajući
• zaštita od termičkog opterećenja
• rezervoar od 60 l
• električni nivoprekidač kao zaštita od rada “na suvo”
• vidljiva magla 5-9 mikrona

 

Dimenzije: 580x2050x580mm
Težina: 50 Kg (vodni rezervoar prazan)

 

 

 

 


QES: Oprema sa motorom niske buke - QES (Quiet Engine System) je posebno tražena u odmaralištima, bazenima, barovima, restoranima, hotelima...gde buka može ometati Vaše goste.
BPS: Sve jedinice su opremljene By-Pass Systemom (ugradjenim baj pas ventilom), recirkulacijom vode unutar pumpe štite pumpu od pregrevanja. Sistemi za omagljivanje vodjeni BPS pumpama ne moraju posedovati ispusne ventile za pražnjenje instalacije te nema rasipanja vode.
NAMENA:
Parkovi, vrtovi, verande, plaže, javna mesta, barovi, restorani, hoteli, bazeni, sportske manifestacije, žurke, tržni centri, diskoteke, razne manifestacije, skladišta, fabričke hale i druga mesta gde je neophodno hladjenje.

 

 

EUROJET
Eurojet je revolucionarni rashladni sistem za velike otvorene i zatvorene prostore

 

Tecnocolling - Slika 14

Eurojet je razvijen i napravljen od strane vrhunskih inženjera i projektanata kako bi garantovao najbolje hladjenje otvorenih prostora na visokim temperaturama. Takodje se koristi za smanjenje temperature, uklanjanje neprijatnih mirisa i smanjenje prašine u industriji. Sistem predstavlja kombinaciju ventilacije i omagljivanja.

Eurojet radi na principu evaporativnog hladjenja, stvaranjem fine magle. Duplo filtrirana (5 i 1 mikron) voda se pod pritiskom od 70 bar distribuira kroz cevi, a potom raspršuje kroz specijalne mlaznice visokog pritiska u izuzetno finu maglu. Milijarde kapljica manjih od 10 mikrona osvežavaju atmosferu. Ova magla će u atmosferi toplog vazduha da ispari, snižavajući temperaturu okoline za čak 10°C do 15°C. Eurojet je bešumni sistem, italijanskog dizajna, efikasan i elegantan i uklapa se u većinu modernih arhitektonskih rešenja.

 

Tecnocolling - Slika 15  Tecnocolling - Slika 16NAMENA


- zabavni parkovi
- dečija igrališta
- kafe barovi
- klubovi
- restorani na otvorenom
- hoteli, rekreacioni centri
- tržni centri
- golf klubovi, sportski centri
- zoološki vrtovi
- bazeni
- koncerti, diskoteke, žurke, manifestacije...
- vinski podrumi
- tekstilna industrija
- prehrambena industrija
- razne druge primene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOTEM
Revolucionarni rashladni sistem za velike otvorene površine


Totem i Arch (luk) su razvijeni i napravljeni od strane vrhunskih stručnjaka kako bi garantovali najbolje hladjenje vanjskih prostora na visokim temperaturama. Sistem predstavlja kombinaciju ventilacije i omagljivanja. Eurojet radi na principu evaporativnog hladjenja, stvaranjem fine magle.

Oko 3m visok i 2m širok napravljen je od cevi od nerdjajućeg čelika, prečnika 60mm vrlo je jednostavan za instalaciju. Postoji nekoliko modela, i to kao: luk, polu-luk, oblika kišobrana, duplog luka.

Postolje Totema može biti izvedeno tako da bude vidljivo, ili sakriveno u zemlji, ankerisano za pod.

Tecnocolling - Slika 17Tecnocolling - Slika 18Tecnocolling - Slika 19

 

PUMPE


PREMIUM serija
Za sisteme od 4 do 75 mlaznica


Ove profesionalne visokopritisne pumpe predstavljaju najbolje rešenje za male i srednje sisteme za omagljivanje sa protokom od 0,6l/min do 6 l/min, vodjene jednofaznim motorom. Njihove visokokvalitetne komponente garantuju dug period upotrebe. Premium serija je konstruisana tako da zadovlolji sve zahteve kod malih i ekonomičnih sistema za omagljivanje, sa karakteristikama i kvalitetom pravih profesionalnih pumpi visokog pritiska.

 

Tecnocolling---slika-20i21  TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:


- profesionalna pumpa visokog pritiska
- radni pritisak 70 bar
- 3 keramička klipa, mesingane glave
- regulacioni ventil, ugradjeni baj-pas
- glicerinski manometar
- industrijski electrični motor sa zaštitom od
- termičkog preopterećenja 230V 1450 min-1, 2.2 KS vazdušno hladjenje
- ON-OFF prekidač
- zaštita protiv rada “na suvo”
- vodonepropusno čelično kućište i nosač na antivibrirajućim gumenim nogarima izradjeno u skladu sa EU regulativima

 

 

 

 

 

 

 

 

QES: Oprema sa motorom niske buke - QES (Quiet Engine System) je posebno tražena u odmaralištima, bazenima, barovima, restoranima, hotelima...gde buka može ometati Vaše goste.

Tecnocolling - Slika 22

 

EVOLUTION serija
Za sisteme od 4 do 75 mlaznica


Ova serija profesionalnih pumpi visokog pritiska predstavlja veoma dobro rešenje, odličnog su kvaliteta i sigurnosti za upotrebu u malim, srednjim i velikim sistemima za omagljivanje sa protokom koji je u intervalu od 0,6 l/min do 6 l/min, sa jednofaznim električnim motorom. Svi sastavni delovi izradjeni su visokokvalitetni i izradjeni od kvalitetnih materijala, obezbedjujući besprekoran rad i dug period upotrebe.

 

Tecnocolling - Slika 23TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:


- profesionalna pumpa visokog pritiska
- radni pritisak 70 bar
- 3 keramička klipa, mesingane glave
- promenljiv protok, ugradjeni baj-pas
- glicerinski manometar
- industrijski electrični motor sa zaštitom od
- termičkog preopterećenja 230V 1450 min-1, 2.2 KS
vazdušno hladjenje
- ON-OFF prekidač
- zaštita protiv rada “na suvo”
- vodonepropusno čelično kućište oslonjeno na antivibrirajuće gumene nogare izradjeno u skladu sa EU regulativima

 

QES: Oprema sa motorom niske buke - QES (Quiet Engine System) je posebno tražena u odmaralištima, bazenima, barovima, restoranima, hotelima...gde buka može ometati Vaše goste.


BPS: Sve jedinice su opremljene By-Pass System (ugradjenim baj pas ventilom), recirkulišući vodu unutar pumpe štite pumpu od pregrevanja. Sistemi za omagljivanje vodjeni BPS pumpama ne moraju posedovati ispusne ventile za pražnjenje instalacije te nema rasipanja vode.

Tecnocolling - Slika 24

 

EVOLUTION "time" serija
Za sisteme od 4 do 75 mlaznica


Ova serija profesionalnih pumpi visokog pritiska predstavlja veoma dobro rešenje, odličnog su kvaliteta i sigurnosti za upotrebu u malim, srednjim i velikim sistemima za omagljivanje sa protokom koji je u intervalu od 0,6 l/min do 6 l/min, sa jednofaznim električnim motorom. Svi sastavni delovi izradjeni su visokokvalitetni i izradjeni od kvalitetnih materijala, obezbedjujući besprekoran rad i dug period upotrebe. Ugradjeni digitalni tajmer omogućava potpunu kontrolu iskorišćenja sistema za omagljivanje, direktnim podešavanjem učestalosti raspršivanja vode. Samim tim veći su benefiti sa aspekta potrošnje vode i energije, jer se štedi i do 70% u por edjenju sa standardnim sistemima.
QES elektromotorne pumpe obezbedjuju efikasan rad sa najmanjim gubitkom snage i potpuno bešumnim radom. QES jedinice predstavljaju najbolje rešenje za primenu u situacijama gde je buka nedopustiva.

Tecnocolling - Slika 25

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:


- profesionalna pumpa visokog pritiska
- radni pritisak 70 bar
- 3 keramička klipa, mesingane glave
- promenljiv protok, ugradjeni baj-pas
- sigurnosni ventil
- glicerinski manometar
- industrijski electrični jednofazni motor 1450 min-1,
2.0 KS, samo ventillirajući
- zaštitom od termičkog preopterećenja
- ON-OFF prekidač
- digitalni ciklični tajmer sa 3 funkcije
- zaštita protiv rada “na suvo”
- vodonepropusno čelično kućište oslonjeno na antivibrirajuće gumene nogare izradjeno u skladu sa EU regulativima

 

TIME: Sve jedinice opremljene digitalnim tajmerom omogućavaju upravljanje operacijama sistema, regulišući raspršivanje magle u skladu sa dnevnim ciklusima, štedeći energiju i vodu, a postižući optimalnu ambijentalnu temperaturu.
QES: Oprema sa motorom niske buke - QES (Quiet Engine System) je posebno tražena u odmaralištima, bazenima, barovima, restoranima, hotelima...gde buka može ometati Vaše goste.
BPS: Sve jedinice su opremljene By-Pass System (ugradjenim baj pas ventilom), recirkulišući vodu unutar pumpe štite pumpu od pregrevanja. Sistemi za omagljivanje vodjeni BPS pumpama ne moraju posedovati ispusne ventile za pražnjenje instalacije te nema rasipanja vode.

Tecnocolling - Slika 26

 

PROFESSIONAL serija
Za sisteme od 75 do 150 mlaznica


Ova serija profesionalnih pumpi visokog pritiska predstavlja veoma dobro rešenje, odličnog su kvaliteta i sigurnosti za upotrebu u malim, srednjim i velikim sistemima za omagljivanje sa protokom koji je u intervalu od 8 l/min do 12 l/min, sa jednofaznim ili trofaznim električnim motorom.

Svi sastavni delovi izradjeni su visokokvalitetni i izradjeni od kvalitetnih materijala, obezbedjujući besprekoran rad i dug period upotrebe. Ugradjeni digitalni tajmer (samo u “time” verzijama) omogućava potpunu kontrolu iskorišćenja sistema za omagljivanje, direktnim podešavanjem učestalosti raspršivanja vode. Samim tim veći su benefiti sa aspekta potrošnje vode i energije, jer se štedi i do 70% u poredjenju sa standardnim sistemima.

 

Tecnocolling - Slika 27 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:


- trostepena pumpa visokog pritiska
- radni pritisak 70 bar
- 3 keramička klipa, mesingane glave
- promenljiv protok, ugradjeni baj-pas
- sigurnosni ventil
- glicerinski manometar
- industrijski electrični jednofazni motor 230V, (ili trofazni 400V), 1450 min-1 , 3.0 K S, samoventillirajući
- zaštita od termičkog preopterećenja
- ON-OFF prekidač
- digitalni ciklični tajmer sa 3 funkcije (kod time verzije)
- zaštita protiv rada “na suvo”
- vodonepropusno čelično kućište oslonjeno na antivibrirajuće gumene nogare izradjeno u skladu sa EU regulativima

 

BPS: Sve jedinice su opremljene By-Pass System (ugradjenim baj pas ventilom), recirkulišući vodu unutar pumpe štite pumpu od pregrevanja. Sistemi za omagljivanje vodjeni BPS pumpama ne moraju posedovati ispusne ventile za pražnjenje instalacije te nema rasipanja vode.
TIME: Sve jedinice opremljene digitalnim tajmerom omogućavaju upravljanje operacijama sistema, regulišući raspršivanje magle u skladu sa dnevnim ciklusima, štedeći energiju i vodu, a postižući optimalnu ambijentalnu temperaturu.

 

Tecnocolling - Slika 28

 

GM-FOG serija
Za sisteme od 150 do 260 mlaznica


Ova serija profesionalnih pumpi visokog pritiska predstavlja veoma dobro rešenje, odličnog su kvaliteta i sigurnosti za upotrebu u malim, srednjim i velikim sistemima za omagljivanje sa protokom koji je u intervalu od 15 l/min do 21 l/min, sa trofaznim električnim motorom. Svi sastavni delovi izradjeni su visokokvalitetni i izradjeni od kvalitetnih materijala, obezbedjujući besprekoran rad i dug period upotrebe. Ugradjeni digitalni tajmer (samo u “time” verzijama) omogućava potpunu kontrolu iskorišćenja sistema za omagljivanje, direktnim podešavanjem učestalosti raspršivanja vode. Samim tim veći su benefiti sa aspekta potrošnje vode i energije, jer se štedi i do 70% u por edjenju sa standardnim sistemima.

 

Tecnocolling - Slika 29 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:


- trostepena pumpa visokog pritiska
- radni pritisak 70 bar
- 3 keramička klipa, mesingane glave
- fleksibilna spojnica
- promenljiv protok, ugradjeni baj-pas
- sigurnosni ventil
- glicerinski manometar
- industrijski electrični trofazni motor, 1450 min-1; 5,5 KS – 7,5 KS, samoventillirajući
- zaštita od termičkog preopterećenja
- ON-OFF prekidač
- digitalni ciklični tajmer sa (GM FOG vreme)
- zaštita protiv rada “na suvo”
- vodonepropusno čelično kućište oslonjeno na antivibrirajuće gumene nogare izradjeno u skladu sa EU regulativima

 

BPS: Sve jedinice su opremljene By-Pass System (ugradjenim baj pas ventilom), recirkulišući vodu unutar pumpe štite pumpu od pregrevanja. Sistemi za omagljivanje vodjeni BPS pumpama ne moraju posedovati ispusne ventile za pražnjenje instalacije te nema rasipanja vode.
TIME: Sve jedinice opremljene digitalnim tajmerom omogućavaju upravljanje operacijama sistema, regulišući raspršivanje magle u skladu sa dnevnim ciklusima, štedeći energiju i vodu, a postižući optimalnu ambijentalnu temperaturu.

Tecnocolling - Slika 30

Design by P3 Advertising