Industrijski sistemi za održavanje vlažnosti

Voće i povrće sadrže visok procenat vode. Gubitak svežine je uglavnom zbog brze dehidratacije proizvoda, to jest isparavanja vode. Voda isparava, zbog razlike između njenih vrednosti sadržanih u povrću i okolnom vazduhu. Pomoću TecnoCooling sistema za održavanje vlažnosti, nivo vlažnosti u vazduhu ponovo uspostavlja svoje optimalne vrednosti, blokirajući proces dehidracije. Pored toga, TecnoCooling sistem za maglu, prateći adiabatski princip, smanjuje temperature i hladi proizvode koji su izloženi  na štandovima ili policama..

TecnoCooling sistemi za održavanje vlažnosti imaju široku primenu: u drvnoj, mesnoj, duvanskoj i drugim industrijama, kao i u vinarijama, hotelima, supermarketima, pijacama, restoranima, plažama…

Opis proizvoda

TecnoCooling sistem za održavanje vlažnosti ponovo uspostavlja optimalne vrednosti nivoa vlažnosti, blokirajući proces dehidracije, zadržavajući svežinu hrane duže vreme

TEHNČKI OPIS