ODRŽAVANJE VLAŽNOSTI

Misting sistemi ili sistemi za održavanje vlažnosti (ili sistemi za održavanje vlage vodenom maglom) igraju važnu ulogu u klimatskoj kontroli baste, hladnjače, vinskog podruma, industrijskog postrojenja. Misting sistemi se takođe koriste za održavanja prave temperature i vlažnosti u okolini, u uslovima prisilne ili prirodne ventilacije. U letnom periodu brzo isparavanje magle će ohladiti prostor zbog principa isparivačkog hlađenja, dok u suprotnom vlaži okolinu u slučaju niskih relativnih vlažnosti vazduha. Tokom zimskog perioda sistem zadržava tačan nivo vlažnosti koja sprečava dehidrataciju proizvoda uzrokovanih sistemima grejanja. Okruženje proizvedeno od strane našeg sistema je prikladno za najosetljivije proizvode gde nije moguće koristiti tradicionalne metode prskanja kao što je standardno prskanje.

Sistem za maglu radi pod pritiskom od 1000 PSI (70 bara) i dizajniran je za proizvodnju kapljica vode manjih od 5-10 mikrona prečnika koji, zbog njihove veličine dvarfa, ostaje suspendovan u vazduhu dugo vremena, stvarajući efekat magle.Obično svi proizvođači imaju problem slabe vlage i visoke temperature. Ozbiljni problemi nastaju kada vlažnost u  okruženju pada ispod 30% RH.

LOW COST SISTEMI

Vrlo niska cena naših sistema predstavlja važan aspekt hlađenja maglom, u poređenju sa drugim rešenjima za kontrolu klime. Troškovi energije su niske, jednostavna i brza instalacija, imajući u vidu da se sistemi isporučuju u različitim rešenjima ili jednostavnim rešenjima brzih spojnica. Naši sistemi su dizajnirani da rade sa vrlo niskim troškovima i sa minimalnim održavanjem.

PROIZVODNI PROGRAM

Svi proizvodi u ponudi

Tecnocooling_brend_baner