https://www.youtube.com/watch?v=u79gKEQNm9s

Komercijalna oprema

Sistemi Za Hladjenje i grejanje u komercijalnoj upotrebi.

Čileri

Rashladni uređaji koje služe za pripremu hladne vode za hlađenje prostora ili u proizvodnim procesima. Kondenzatorske jedinice čilera mogu biti hlađene: vazduhom, vodom ili kombinovano.

Toplotne Pumpe

Toplotne pumpe su uređaji za grejanje i hlađenje prostora, kao i za pripremu tople sanitarne vode.

 

Preporučujemo proizvode brenda Thermocold.

Čileri i Toplotne Pumpe

Multifunkcionalne toplotne pumpe

Multifunkcionalne toplotne pumpe se koriste za grejanje, hlađenje prostora i za pripremu tople sanitarne vode. Multifukcionalne toplotne pumpe omogućavaju korisniku da tokom perioda, kada se radi hlađenje prostora, ima potpuno besplatnu toplu sanitarnu vode.
Multifunkcionalne toplotne pumpe imaju integrisana dva izmenjivača (grejanje/hlađenje i topla sanitarna voda) kao i dve cirkulacione pumpe sa faznom regulacijom brzine.

Multifunkcionalne toplotne pumpe, u našoj ponudi, ispunjavaju sve evropske norme za ekolugiju, i enegetsku efikasnost.

 

Multifunkcionalne poplotne pumpe

Solarni Kolektori i Bojleri

Sunce, kao izvor obnovljive energije, koristimo za pripremu tople sanitarne vodei proizvodnju električne energije. U našoj ponudi možete izabrati kolektore za proizvodnju tople sanitarne vode: pločaste ili vakumske kolektore.

Oba modela kolektora su visoko efikasni i poseduju Solar Keymark Certification.

 

Solarni Kolektori i Bojleri

Bojleri i Akumulacioni Bojleri

Ekskluzivni ACV koncept od nerđajućeg (INOX) čelika

ACV, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji “Tank in Tank“ pruža udobnost u toplojj sanitarnoj vodi te osigurava Energetsku Efikasnost i trajnost kao i niže troškove održavanja. Sistem ‘Tank in Tank“ specijalno dizajniran za korišćenje sa toplotnim pumpama i solarnim kolektorima, poseduje visoki primarni kapacitet te se izbegava stalni rad toplotne pumpe i doprinosi poboljšanju učinkovitosti i energetske efikasnosti.

 

Bojleri i Akumulacioni Bojleri

Multi Split

Nova Etherea sa inteligentnim senzorom Econavi i novim nanoe™ sistemom za pročišćavanje vazduha: izuzetna efikasnost A+++, udobnost (Super Quiet tehnologija samo 19 dB (A)) i zdrav vazduh uz najsavremeniji dizajn.
Nova Etherea je neverovatno tankog dizajna!
Savršeno se uklapa u najmodernije ambijente. Odabrali smo najbolje materijale i postupke za profinjen dizajn. Sada su dostupni u elegantnoj metalik ili mat srebrnoj kao i mat ili sjajno belom dizajnu.

 

Multi Split
VRC Panasonic EcoI EX

Hladjenje na otvorenom

Evaporativno hlađenje je odgovorno za hlađenje koje osećate kada hladan vazduh udari u vašu kožu. Vazduh isparava vodu na koži, uz toplotu vašeg tela koja obezbeđuje energiju.
Prolaskom vode pomoću pumpe visokog pritiska kroz specijalne dizajnirane mlaznice dizajniramo maglu izrađenu od ultra finih vodenih kapljica s prosečnom veličinom manjom od 10 mikrona. Ove male kapljice vode brzo apsorbuju energiju (toplotu) prisutnu u okolini i isparavaju, postaju vodena para (gas). Energija (toplota) koja se koristi za promenu vode na gas se eliminiše iz okoline, pa se vazduh ohladi.

 

Hladjenje na otvorenom