HLAĐENJE NA OTVORENOM

Evaporativno hlađenje je odgovorno za hlađenje koje osećate kada hladan vazduh udari u vašu kožu. Vazduh isparava vodu na koži, uz toplotu vašeg tela koja obezbeđuje energiju.

Prolaskom vode pomoću pumpe visokog pritiska kroz specijalne dizajnirane mlaznice dizajniramo maglu izrađenu od ultra finih vodenih kapljica s prosečnom veličinom manjom od 10 mikrona. Ove male kapljice vode brzo apsorbuju energiju (toplotu) prisutnu u okolini i isparavaju, postaju vodena para (magla). Energija (toplota) koja se koristi za promenu vode na gas se eliminiše iz okoline, pa se vazduh ohladi.

Kada temperatura poraste na 30 ° C i iznad,  bašte restorana, hotela, otvorenih radnih prostora postaju nenamenski gubitnici novca. Naš sistem za hlađenje maglom sa mlaznicama ili ventilatorom ili u kombinaciji ove prostore može pretvoriti u udobno i profitabilno mesto

Naši sistemi su jednostavni, jeftini i privlačni način za smanjenje temperature za 10-12 ° C na otvorenom prostoru  i u zatvorenom prostoru bez vlaženja.

PROIZVODNI PROGRAM

Svi proizvodi u ponudi

Tecnocooling_brend_baner