SISTEM miniVRF PANASONIC

 

SERIJA MINI ECOi LE1 SA 2-CEVNIM SISTEMOM

Ovaj kompaktni sistem, miniVRF, sada dostupan u verzijama od 4 do 10 KS, idealno je rešenje za primene sa minimalnim spoljašnjim prostorom, poznat kao miniVRF, pri čemu su kvalitet i pouzdano grejanje i hlađenje od izuzetne važnosti.

Namenjen manjim komercijalnim i stambenim prostorima!

Panasonicov 2-cevni sistem Mini ECOi sa 2-cevnom toplotnom pumpom posebno je namenjen najzahtevnijim primenama. Mini ECOi dostupan je u 5 veličina sa kapacitetom hlađenja u rasponu od 12,1 kW do 28 kW i sa mogućnošću povezivanja do 15 unutrašnjih jedinica. Mini ECOi jedinica kompatibilna je sa istim unutrašnjim jedinicama i upravljačima kao i ostali ECOi modeli i predstavlja proširenje Panasonicove VRF linije proizvoda.

Široki temperaturski raspon! Radni raspon pri grejanju iznosi do -20 °C, a pri hlađenju do -10 °C. Zadavanje temperature daljinskim upravljačem dopušta raspon od 16 °C do 30 °C.

Veća dužina cevi omogućuje veću prilagodljivost izvedbe! Prilagođava se različitim vrstama i veličinama zgrada. Maksimalna dužina cevi je do 150 m.

Odlična rešenja za grejanje i hlađenje! Savršeno rešenje za male prodavnice, kancelarije, velike stambene objekte, kao i veće primene u komercijalnim objektima, uključujući hotele ili veće kancelarijske zgrade u kojima spoljašnji sistem ne sme ometati ambijent.

Bluefin (za jedinice od 8 do 10 KS)! Završna obrada Bluefin štiti spiralu od korozije i osigurava da će jedinica tokom vremena raditi sa istom izuzetnom toplotnom efikasnošću i performansama.

Novi inverterski kompresor (za jedinice od 8 do 10 KS)! Zahvaljujući najvećoj COP vrednosti u svojoj klasi, visokim toplotnim performansama širokog izmenjivača toplote i bogatoj paleti inverterskih kompresora koji pružaju visoku efikasnost u odnosu na opterećenje, pokazuje i vrlo visoke uštede energije.

Tihi način rada! Podešavanjem se može smanjiti maksimalno 7 dB(A). U slučaju ugradnje u stambenu zgradu, važan je tihi rad, posebno noću.

Svi proizvodi u ponudi

Panasonic_brend_baner