Nov identitet starog partnera

Kompanija Technopartner Group je tu da VAMA obezbedi najkvalitetnije rešenje u oblasti sistema za obezbeđivanje tople vode, grejanja i klimatizacije kako za kućnu upotrebu, tako i za industrijske potrebe. Princip: svako rešenje mora da se odlikuje velikom iskorišćenošću i znatnom uštedom energije.

 

Friulair

Friulair postoji preko 10 godina i to je brend koji dominira na tržištu. Kvalitet, ali i odnos prema životnoj sredini odlikuju ovu kompaniju, kao i korišćenje najmodernijih materijala i iskustava radi postizanja najviših standarda koje industrija zahteva.

 

MAXA VRF

MAXA kompanija svoje početke ima pre polovine veka. Vodeći brend u Italiji, ali i Evropi, sa karakterističnim kvalitetom Italijanskih inženjera.

 

ACV

ACV projektuje i proizvodi rešenja i sisteme za proizvodnju tople sanitarne vode i grejanje za industrijske i stambene objekte od 1922.

 

TECNOCOOLING

TECNOCOOLING Italija je lider u proizvodnji sistema za hlađenje na otvorenom, regulisanja vlažnosti, kontrolu prašine, neutralizacije mirisa u prostorima i još mnogo toga.

 

THERMOCOLD

Lider u Italiji na tržištu HVAC-a za projektovanje, proizvodnju i distribuciju sistema grejanja, ventilacije i klimatizacije od 1995. godine, Thermocold pruža inovativna rešenja kroz tržišno orijentisani pristup u smislu uticaja na životnu sredinu, smanjenja emisije CO2 i energetske efikasnosti za stambene, komercijalne i industrijske aplikacije.

Proizvodi ThermoCold

Proizvodi ThermoCold

Proizvodi ThermoCold

Proizvodi ThermoCold

Proizvodi ThermoCold