Da li znate da se možete grejati toplotnom pumpom i pritom zaraditi sa 80% manjim računima za grejanje?

POZOVITE NAS

Technopartner Group se bavi prodajom i ugradnjom toplotnih pumpi vazduh-voda, voda-voda i geotermalnih toplotnih pumpi

ZA 100% TOPLOTNE ENERGIJE KOJA VAM TREBA, TROŠITE SAMO 20%, A OSTALIH 80% DOBIJATE BESPLATNO

Efikasnost i ekonomičnost toplotne pumpe ogleda se u njenom načinu rada. To je isto kao da po ceni jednog proizvoda dobijete 6 proizvoda.

 

Kako je to moguće?

Način rada toplotne pumpe je da na 1kW električne energije proizvede do 5kW toplotne energije plus BESPLATNU toplu sanitarnu vodu.

Ono što vam toplotna pumpa omogućava pored fantastičnog komfora i efikasnog grejanja jeste i izuzetno jeftino hladjenje tokom leta uz besplatnu sanitarnu toplu vodu!

Energetski pasos

Ugradnjom toplotne multifunkcionalne pumpe, dobijate sistem 3 u 1, grejanje, hlađenje i toplu sanitarnu vodu!

Kako toplotna multifunkcionalan pumpa radi?

Toplotne multifunkcionalne pumpe VAZDUH-VODA, VODA-VODA i GEOTERMALNE toplotne pumpe, kao izvor za proizvodnju toplote koriste vazduh, vodu ili zemlju.

Bitno je znati da ugradnja ovih pumpi zahteva najmanje finansijskih ulaganja.

Multifunkcionalna toplotna pumpa ima integrisana TRI izmenjivača (grejanje, hlađenje i topla sanitarna voda) kao i dve cirkulacione pumpe sa faznom regulacijom brzine.

Novom tehnologijom koja funkcioniše na principu „obrnutog frižidera“, zapravo, onako kako frižider „izvlači“ toplotu iz svoje unutrašnjosti (hladi je) i prenosi je u Vašu kuhinju (greje je), tako Thermocold toplotna multifunkcionalna pumpa izvlači toplotu iz spoljnjeg vazduha, bunarske vode ili zemlje, i koristi je da zagreje radijatore ili podno grejanje u Vašem domu

ISTAKNUTE PREDNOSTI PROIZVODA

Niži troškovi rada

Toplotne pumpe jeftinije su u radu nego sistemi zasnovani na sagorevanju. Šta više, svrstavaju se u energetski efikasna rešenja, što na duže staze znači da je smanjena potrošnja energije, smanjena emisija štetnih gasova u okruženju i smanjeno davanje novca na račune i do 80%.

Opseg rada

Toplotne multifunkcionalne pumpe proizvoe toplu vodu od 65ºC čak i pri spoljnoj temperaturi od -25ºC

Lako održavanje

Toplotne pumpe su lake za održavanje. Sve što treba da uradite je da dva puta godišnje, preventivno, proverite određene detalje. Ukoliko primetite neku nepodudarnost, pozovite stručno lice da dođe da sanira problem.

Bez dodatnih troškova 

Nema troškova za kupovinu i skladištenje ogrevnih materijala (pelet, drvena sečka, ugalj…)

Bezbednost

Ne postoji zabrinutost oko povreda izazvanih opekotinama, nema zabrinutosti zbog dece, kućnih ljubimaca…

Udobnost i uživanje

Zato što Vam toplotna pumpa uz pomoć svoje moćne automatike sama na osnovu spoljne temperature određuje optimalnu temperaturu u Vašem domu.

Emisija ugljenika

Sistemi toplotnih pumpi smanjuju emisiju ugljenika u vazduhu i na lak i brz način izvlače energiju iz jednog okruženja i predaju ga u drugo.

Thermocold toplotna multifunkcionalana pumpa je vaš siguran put do smanjenja troškova.

TOPLOTNE PUMPE U NAŠOJ PONUDI

TOPLOTNE PUMPE VAZDUH-VODA, VODA-VODA I GEOTERMALNE TOPLOTNE PUMPE THERMOCOLD
ITALIJA

Multifunkcionalne toplotne pumpe se koriste za grejanje, hlađenje prostora i za pripremu tople sanitarne vode. Multifukcionalne toplotne pumpe omogućavaju korisniku da tokom perioda, kada se radi hlađenje prostora, ima potpuno besplatnu toplu sanitarnu vode.

Multifunkcionalne toplotne pumpe imaju integrisana tri izmenjivača (grejanje/hlađenje i topla sanitarna voda) kao i dve cirkulacione pumpe sa faznom regulacijom brzine.

Mara toplotna pumpa
Mara W toplotna pumpa
CWC EXR toplotna pumpa

TOPLOTNE PUMPE VAZDUH-VODA PANASONIC

Aquarea je inovativno niskoenergetsko rešenje namenjeno stvaranju veće udobnosti u kući čak i pri ekstremnim spoljašnjim temperaturama. Omogućuje dovođenje toplote u radijatore, podno grejanje, ventilator konvektore, kao i proizvodnju potrošne tople vode.

Panasonic-Paci

TOPLOTNE PUMPE VAZDUH-VODA MITSUBISHI

Štedeći energiju i vodeći računa o životnoj sredini, ecodan kompanije Mitsubishi Electric sadrži visokoefikasni sistem toplotne pumpe koji zadržava „toplotu u vazduhu“, obnovljivi izvor energije. Opremljen naprednim inverterskim regulatorom, precizni regulator temperature obezbeđuje komforno grejanje, a njegovu „sve-u-jednom“ unutrašnju jedinicu koja štedi prostor istovremeno je i jednostavno ugraditi. Ove karakteristike štednje energije, velikog komfora i jednostavne ugradnje dovele su ecodan sistem grejanja u centar pažnje.

MITSUBISHI-PUMPA

TOPLOTNE PUMPE VAZDUH-VODA DAIKIN

Daikin toplotne pumpe vazduh-voda predstavljaju optimalan izbor za novosagrađene kućei druge objekte. U kombinaciji sa podnim grejanjem ili niskotemperaturnim radijatorima, konfiguracija zahteva mnogo manje energije za zagrevanje vašeg doma. Koncipirane u Evropi, za Evropu, naše toplotne pumpe vazduh-voda odgovaraju svim evropskim klimatskim uslovima tokom cele godine.

DAIKIN pumpa

Rešite problem grejanja i uštedite

POZOVITE NAS