VETRO GENERATORI

Vetro generator počinje proizvodnju već od brzine vetra od 2m/sekundi.

Proizvodnja električne energije korišćenjem energije vetra i naših vetrogeneratora, zadovoljava sve potrebe korisnika od 100W do 10KW. Napredni hibrid sistemi, vetrogeneratori, solarni paneli i solarni kolektori za toplu vodu su naša specijalnost.
Kao i kod ostalih obnovljivih izvora energije, i kod vetro generatora primenjeni su svi najnoviji rezultati istraživanja.

Primenom napredne Maglev magnetne tehnologije i snage super magneta, vetro generator počinje proizvodnju već od brzine vetra od 2m/sekundi. Radi stabilno, mirno, sigurno sa visokim stepenom iskorišćenosti.

VERTIKALNI VETROGENERATORI

Vertikalni vetrogeneratori  koriste najnoviju tehnologiju, baziranu na Maglev magnetnoj tehnologiji, generatori sa stalnim magnetom i niskom energijom l u kombinaciji sa snagom vetra.

U kombinaciji sa aerodinamikom i dinamikom fluida, korišćenjem super kompjutera, testiran u vazdušnom tunelu, HV model vetrogeneratora je napravljen od ultra lakog aluminijuma ili FRP, titana i čelika.

Koriste Maglev tehnologiju i moć super magneta. Naši vetrogeneratori počinju rad na niskoj brzini vetra i rade stabilno.

Vertikalni vetro generatori

HORIZONTALNI VETRO GENERATORI

U našoj ponudi imamo horizontalne vetrogeneratore snage od 50 W do 10 KW.

Sve naše turbine rade na niskoj brzini vetra,lake su za montažu, sa najnovijom tehnologijom propelera, koji su testirani u svim uslovima.

Horizontalni vetro generatori